Velkommen til Skottegårdsskolen i Tårnby Kommune

Vi lærer til livet

Lillian Meilstrup den 10-01-2018

Kære forældre

Vi har i forvaltningen og ude på skolerne modtaget flere henvendelser fra forældre, som er i tvivl om , hvorvidt den nationale trivselsmåling fortsat skal gennemføres uændret.

Den nationale trivselsmåling for folkeskoleelever, som skulle have været igangsat den 15. januar 2018, er midlertidigt udsat, indtil undervisningsministeren har drøftet sagen med folkeskoleforligskredsen.

Vi følger sagen tæt og afventer yderligere information fra Undervisningsministeriet.

Der kan læses mere her.

med venlig hilsen

Børne- og Kulturforvaltningen,Tårnby Kommune

Lone Stig Stokholm

Konsulent

TÅRNBY KOMMUNE

• Maria Grønkvist-Nielsen den 09-01-2018
    Informationsmøde på SFOen

Kære forældre og kommende Skottegårdsbørn

Skottegårdsskolens SFO holder informationsmøde den 24. januar 2018 kl. 17.00-18.30.
    På mødet vil vi bl.a. fortælle jer om, hvad jeres barn/børn kommer til at opleve/lære i de kommende år på SFO’en.

Vi håber at se både jer forældre og jeres barn/børn.

Vel mødt personalet på SFO’en

Indgang via Saltværksvej 69 2770 Kastrup.

Dorte Vestergren Møller den 01-12-2011
    Hør skolens sang her....